Radu Drăgușin, primul interviu după transferul la Tottenham. Cum l-a convins antrenorul să aleagă pe Spurs

de: Beatrice Dumitru
12 01. 2024

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham, iar la câteva ore de la acest moment Spurs a distribuit pe rețelele de socializare și primul interviu al internaționalului român. Astfel, fundașul a dezvăluit discuția purtată cu antrenorul echipei, Ange Postecoglou. Ce i-a spus acesta.

Ce a spus Radu Drăgușin în primul interviu pentru Tottenham

Radu Drăgușin s-a decis și a acceptat miercuri dimineață oferta celor de la Tottenham și a devenit cel mai scump fotbalist român transferat vreodată. Oficialii celor de la Spurs l-au prezentat oficial pe fundașul român drept noul jucător din lotul lui Ange Postecoglou. Tottenham a plătiti clubului Genoa suma de 31 milioane de euro, dintre care șase milioane se vor achita sub formă de bonusuri, dacă vor fi îndeplinite anumite clauze din contract.

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham, iar la aproximativ trei ore de la acel moment, clubul londonez a distribuit pe rețelele de socializare și primul interviu al fundașului. Acesta a dezvâluit cum l-a convins antrenorul Ange Postecoglou să semneze cu Spurs.

Sunt încântat. Sunt foarte, foarte fericit. E un pas mare pentru mine, dar simt că este cel corect. Cred că decizia a fost luată cu inima. Am discutat de câteva ori cu antrenorul, am simțit o conexiune. Mi-a spus că își dorește cu adevărat să mă alătur, că îi place felul în care joc și că mă consideră potrivit pentru această echipă.

Îmi place acest gen de fotbal, agresiv, cu multe spații pe care trebuie să le aperi. Vă pot asigura că mereu voi da 100% pe teren. Sunt un tip care dă totul pentru echipă. Este un vis că pot juca fotbal, mai ales pentru un astfel de club”, a spus Radu Drăgușin.

Prezentare spectaculoasă pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru a-și îndeplini visul, acela de a juca în Premier League, și va avea la Tottenham un salariu de peste trei milioane de euro. Astfel, el a devenit cel mai bine plătit jucător român, detronându-l pe Nicolae Stanciu care câștigă 2,5 milioane de euro pe an, la Damac FC.

Citește și: Radu Drăgușin, fizic impresionant. Transformare uluitoare în ultimii cinci ani

Internaționalul român a fost prezentat într-un mod spectaculos pe rețelele de socializare a celor de la Tottenham. El va fi din nou coleg cu Dejan Kulusevki și Rodrigo Bentancur, foștii coechipieri de la la Juventus.

Suntem încântaţi să anunţăm achiziţionarea lui Radu Drăguşin de la Genoa din Serie A, sub rezerva obţinerii autorizaţiei internaţionale şi a permisului de muncă. Internaţionalul român a semnat un contract cu clubul care va dura până în 2030 şi va purta tricoul cu numărul şase”, a scris Tottenham pe site-ul oficial.

Debut de foc în Premier League

Presa britanică scrie că Radu Drăgușin va avea un debut de foc în Anglia. El ar putea juca în meciul cu Manchester United, pe Old Trafford. ”Diavolii” traversează o perioadă delicat în campionat, fiind pe locul opt în clasament, cu nouă înfrângeri în actuala stagiune.

Citește și: Gică Hagi, făcut praf după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: ”Bine că n-a ajuns la academia lui”

Al doilea test pentru Radu Drăgușin la Tottenham este tot un duel foarte tare, dar în Cupa Angliei, pe 27 ianuarie. Românul poate da piept cu starurile lui Manchester City, campioana en-titre.